Φωτια Χαλκιδική : Ε9_ΦΩΤΙΑ_ΦΘΙΩΤΙΔΑ_ΔΙΑΣ_ΕΛΑΣ - Nantia Report : Η παρουσιάστρια βρέθηκε πολύ κοντά στις φωτιές, που.

Φωτια Χαλκιδική : Ε9_ΦΩΤΙΑ_ΦΘΙΩΤΙΔΑ_ΔΙΑΣ_ΕΛΑΣ - Nantia Report : Η παρουσιάστρια βρέθηκε πολύ κοντά στις φωτιές, που.. Συναγερμός για φωτιά σε δασική περιοχή στον ταξιάρχη Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Κεραυνοί προκάλεσαν πυρκαγιές σε μάνδρα, χαλκιδική, ύδρα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Η παρουσιάστρια βρέθηκε πολύ κοντά στις φωτιές, που. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Αρχική » νεα » φωτια τωρα:

Φωτια Ασπροπυργος τωρα | Star.gr
Φωτια Ασπροπυργος τωρα | Star.gr from scdn.star.gr
Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10 σήμερα στην περιοχή της βεργιάς στη χαλκιδική. Φωτιά μετά από πτώση κεραυνού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δάσος πάνω από τη βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά εκδηλώθηκε και καίει τώρα δασική έκταση στην περιοχή νικήτη σιθωνίας χαλκιδικής.

Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο.

Κεραυνοί προκάλεσαν πυρκαγιές σε μάνδρα, χαλκιδική, ύδρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά μετά από πτώση κεραυνού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δάσος πάνω από τη βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβεστικές δυνάμεις σε δασική περιοχή, στον παρθενώνα χαλκιδικής, όπου τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η σίσσυ χρηστίδου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στη χαλκιδική, προκειμένου να περάσει οικογενειακές στιγμές, πριν επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του mega. Αρχική » νεα » φωτια τωρα: Φωτιά ξέσπασε και μαίνεται τώρα στη χαλκιδική.

Φωτιά ξέσπασε και μαίνεται τώρα στη χαλκιδική. Κεραυνοί προκάλεσαν πυρκαγιές σε μάνδρα, χαλκιδική, ύδρα. Φωτιά εκδηλώθηκε και καίει τώρα δασική έκταση στην περιοχή νικήτη σιθωνίας χαλκιδικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Χαλκιδική: Φωτιά σε χωράφι με ξύλα κι ξερά χόρτα στο Λάκκωμα
Χαλκιδική: Φωτιά σε χωράφι με ξύλα κι ξερά χόρτα στο Λάκκωμα from www.voria.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Η σίσσυ χρηστίδου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στη χαλκιδική, προκειμένου να περάσει οικογενειακές στιγμές, πριν επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του mega. Αρχική » νεα » φωτια τωρα:

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία.

Κεραυνοί προκάλεσαν πυρκαγιές σε μάνδρα, χαλκιδική, ύδρα. Συναγερμός για φωτιά σε δασική περιοχή στον ταξιάρχη Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά τώρα στη χαλκιδική φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά μετά από πτώση κεραυνού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δάσος πάνω από τη βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Αρχική » νεα » φωτια τωρα: Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική.

Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10 σήμερα στην περιοχή της βεργιάς στη χαλκιδική. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54.

Φωτιά τώρα στη Χαλκιδική: Καίει σε δάσος στη Βουρβουρού ...
Φωτιά τώρα στη Χαλκιδική: Καίει σε δάσος στη Βουρβουρού ... from www.newsbeast.gr
Η παρουσιάστρια βρέθηκε πολύ κοντά στις φωτιές, που. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (12/07) στη σιθωνία χαλκιδικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι.

Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Η σίσσυ χρηστίδου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στη χαλκιδική, προκειμένου να περάσει οικογενειακές στιγμές, πριν επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του mega. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη δουμπιά χαλκιδικής τετάρτη, 21 ιουλίου 2021 22:54.